Webbureau

Umbraco

.

Superscript

Umbraco


Sup

Umbraco

Umbraco
Umbraco er en open source CMS platform, som blev udviklet i Danmark i 2000 af Niels Hartvig. Umbraco er en webløsning, som på en nem måde giver mulighed for at lave et lækkert, nemt og overskueligt design. Systemet er udviklet på programmeringssproget C#, og det indeholder flere typer framework samt applikationer.

Der er en del fordele ved at vælge Umbraco som sit Content Management System. For det første er det en gratis løsning, som er rigtig nem at arbejde med. Desuden er der mulighed for flersprogede sider, ucommerce samt en komplet brugertilpasning. Derved kan du få dit helt personlige site, som passer perfekt til både dine og kundernes behov. Desuden kan Umbraco websides også overføres direkte til mobilen, så både du og kunden hele tiden har hjemmesiden ved hånden.

WordPress
WordPress er et open source blogsystem og CMS skrevet i PHP. Hvis man vælger at bruge Wordpress, så er der rigtig mange forskellige muligheder indenfor design og hjemmesidetype. Man kan for eksempel vælge en blog eller en hjemmeside eller en blanding af disse to. Hvis man vælger WordPress, har man mulighed for at installere plugins, skifte temaer og tilføje tags til sine poster.

WordPress er et gratis CMS, som er utrolig brugervenlig, både for ejer og kunde. Du kan tilpasse dit design, som du har lyst, så det bliver helt aktuelt for dig og brugere af sitet.

Drupal
Drupal blev udviklet tilbage i 2000 i Belgien, og er et modulært content management platform(CMP), som er skrevet i programmeringssproget PHP. En CPM er en webapplikation, som man kan benytte til at udvikle andre systemer. Dog indeholder Drupal også CMS(content management system), som styrer indholdet på en hjemmeside. Ved at benytte sig af dette behøver brugeren ikke at have kendskab til programmeringssproget, som websiden benytter, når man skal redigere indholdet.

Drupal fungerer på flere forskellige software-platforme, som for eksempel Apache, Lighttpd og IIS, så der er mange muligheder for at tilpasse programmet til ens egne ønsker. På denne måde bliver hjemmesiden rettet ind efter dine og dine kunders behov.

Joomla
Joomla er et gratis content management system(CMS), som er skrevet i programmeringssproget PHP. Med systemet fra Joomla bliver det muligt at designe og kontrollere nogle ret lækre hjemmesider og applikationer.

Joomla er utrolig brugervenligt, og man har virkelig mulighed for at tilpasse ens site til sig selv og ens kunder. På denne måde får alle det meste ud af Joomla. Joomla holder øje med dine hjemmeside, og du har mulighed for justere ting, du er utilfreds med, selvom du ikke har nogen videre kendskab til programmeringssproget.

Typo3
Typo3 er et open source Content Management System, som blev udviklet tilbage i 1998 af den danske iværksætter Kasper Skårhøj. Systemet er skrevet i programmeringssproget PHP, og det er et utrolig brugervenligt system, som alle kan finde ud af at bruge. Ligesom andre CMS’er så er Typo3 delt op i en frontend og en backend, henholdsvis bruger- og administratordelen, hvor sidstnævnte kan bruges til at redigere i indholdet på siden. Også selvom man ikke har nogen større viden om programmeringssproget eller lignende.

Med Typo3 bliver det rigtig nemt at administrere sin egen hjemmeside og dens indhold. Dette giver mulighed for, at man kan få en kundetilpasset løsning, så det både passer en selv og ens kunder.

DotNetNuke
DotNetNuke(DNN) er et open source Content Management System(CMS), som er skrevet i programmeringssproget C#. Målet med at skabe DNN var, at give alle mulighed for at administrere deres engen webside uden den helt store baggrundsviden. Det skulle gerne være nemt at holde styr på, hvad der faktisk ligger på ens side til ens kunder. Desuden kan man lave en kundetilpasset løsning, så websiden både passer til dig og dine kunders behov. På denne måde får man nemlig mest ud af sit site.

Sitecore
Sitecore er en dansk virksomhed, som blev grundlagt tilbage i 2001. Sitecore er et CMS software firma, som blandt andet leverer forretningswebsites, intranet, portaler og marketing software. Sitecore blev skabt for, at du kan styre dine kunders oplevelser. Derfor har du mulighed for at styre din side totalt, også selvom du måske ikke har den store viden om programmering. Dette giver mulighed for kundetilpassede løsninger, som passer til alles behov. Du vil kunne følge med i dine kunders oplevelse fra første klik, og på denne måde forbedre dit site, så det bliver endnu mere relevant end tidligere. Dette sikre stor kundetilfredshed, og derved stiger chancen for loyale kunder også gevaldigt.


Ålborg


Odense


Århus