Webbureau

Webbureau Århus

.

Superscript

Webbureau Århus


Sup

Digitalt bureau Århus

Århus
Ebeltoft er en havneby på Syddjurs med omkring 7.500 indbyggere. Ebeltoft er den eneste østjyske havneby med en vestvendt havn, da byen ligger i en fin lille bugt. Derudover ligger Ebeltoft i det naturskønne område Mols Bjerge, hvor der er mulighed for nogle dejlige gåture og smukke naturoplevelser.

Selve byen har også en del at byde på. Man kan blandt andet spankulere ned gennem den gamle bydel og kigge på hyggelige butikker. Man kan også tage ned til lystbådehavnen, hvor der er en masse liv, og hvor man også kan opleve Fregatten Jylland. Dette er et gammelt dansk krigsskib, som blandt andet deltog i den 2. Slesvigske krig i 1964 i slaget ved Helgoland.


Digitalt bureau Århus


Webbureau ÅrhusLidt uden for Ebeltoft kan man nyde Ree Dyrepark, som har fascinerende dyr fra 5 forskellige kontinenter. Man kan også tage en tur ned til Ebeltoft strand og nyde en dag i solen og det lækre vand. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter i Ebeltoft, og derfor er det helt sikkert værd at tage nogle overnatninger på et dejligt hotel eller lignende.Digitalt bureau Århus


Digitalt bureau Århus


Digitalt bureau Århus